Grill Amok.dk

Spareribs på Pillegrill

Jette Bjærge
Opskrift af
Tilberedelse: ca 6 timer
Der ligger flere indlæg på hvordan man laver spareribs på hjemmesiden.
Men her kommer så lige en mere til dem der har pillegrill.
Det plejer at tage ca 6 timer at grille dem ved 110 grader , og det er ligegyldig hvad grill du så bruger.

Ud over benene skal du bruge
-1 rub
-Staniol
-BBQ sauce til at pensle benene med
Start dagen før med at få fjernet hinderne på bagsiden, nemmest hvis du bruger en ren klud.

Derefter rubber jeg dem
Denne gang blev det denne, men der findes et hav af forskellige på markedet, så brug den du føler for

Giv dem et godt lag på begge sider, også kanterne( som jeg ikke havde rubbet endnu da jeg tog dette billede)

Pak dem i staniol eller witawrap til næste dag og læg dem i køleskabet

Næste dag tænder du pillegrillen på SMOKE og styrer den ind til 110 grader, brug enten kirsebær, æble eller hickory træpiller ( den sidste giver kraftig røgsmag)
Kom derefter dine ben på grillen.
Her ser du dem 1 times tid efter de var lagt på grillen.

Har du mange ben der skal grilles kan du bruge div holdere til spareribs og stille dem i dem.
Du kan vælge 2 metoder ( eller flere, måske 🙂 )
1) – Enten at pakke dem efter 3 timer med røg i staniolpakker med lidt smør og barbecuesauce,  og så give dem yderligere 2 timer indpakket.
Derefter 1 time udpakket med løbende pensling …eller til kødet er mør og klar til at blive serveret.
2) -Eller lade dem røge i 3 timer og så begynde at pensle dem ind i mellem til de er klar til servering
Her valgte jeg igår at teste metode 2 og den blev sådan her


Server hvad du vil til retten.
Mange kan lide at servere baked beans til benene, andre en portion coleslaw.
I går valgte jeg bare at servere flødekartofler til.

Velbekomme

Giv en anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

1 2 3 4 5

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.