Grill Amok.dk

Syltede cherrytomater

En enkelt cherrytomat plante, som stod op af muren, har givet rigtig mange tomater.
Så i dag blev planten næsten ribbet for resten af tomaterne, og en plan om at gemme dem til senere på året, fik mig til at sylte dem.

Her er min opskrift, hvis du bliver fristet til at gøre det samme.

600 gram cherrytomater
6 dl eddike
1,5 dl sukker
1,5 spsk salt
6 laurbær blade.
Vask tomaterne og lad dem dryppe af i en si.
Kom eddike, sukker, salt og laurbær blade i en gryde.
Mens det begynder at koge, kommer du tomaterne i atamon skyllede glas.
Når sukker og salt er opløst og blandingen har simret et minuts penge, kommer du lagen over tomaterne og og lukker til.

Lad dem stå køligt og mørkt, så kan de godt holde op til 6 mdr.

God fornøjelse

Giv en anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

1 2 3 4 5

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.