Grill Amok.dk

Røget Camenbert på Traeger Pro 22

Sad her til morgen og fik lyst til en lækker røget brie.
Men da Søren er på arbejde blev jeg enig med mig selv om bare at lave en lille en….. for den smager bedst når den er varm og blød 😀
Så denne 125 grams kom frem af køleskabet

Lod osten ligge på køkkenbordet et par timer.
Smurte derefter denne lille form fra en mini bageform, og lagde den der på.
Tændte grillen på 130 og da den havde nået den temperatur skruede jeg ned på smoke.
Så snart den var på 80 grader kom osten i

Ja den synede godt nok ikke af meget.
Men når man har lyst, så skal det være 😉

Sad bog rodede med noget på min pc og havde nær glemt al om den.
Såefter en lille time så den sådan ud

Inde fik den lige lidt frisk lavet ripssirup

Og så var det bare at spise

Velbekomme

Ps du kan også lave den sådan her 

Giv en anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

1 2 3 4 5

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.