Grill Amok.dk

Røget brie eller camenbert

DSC_0056.JPG-for-web-large

 

En nem og rigtig dejlig dessert oven på et lækkert måltid

Du skal bruge en moden brie/ camenbert

Kom den i et egnet fad og stil den på grillen på reste varmen på indirekte varme.

Grillen skal dog ikke være over 200 grader, når du sætter den på.

Kom røgflis eller smuld på kul eller briketter, og lad den stå i ca 20 minutter.

Hvis du har en gaskuglegrill og en aromapande kan du lave samme nummer.

Her kommer du fint røgesmuld i aromapanden og tænder grillen på 200 -230 grader.

Så snart det begynder at røge kommer du osten på,  i det indirekte område eller oven på aromapanden

Skru ned og tag osten af efter ca 20 minutter

DSC_0050.JPG-for-web-large

DSC_0053.JPG-for-web-large

Server eks en lækker portion solbær til

DSC_0056.JPG-for-web-large

Velbekomme

Kategori:

Giv en anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

1 2 3 4 5

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.