Igår fik vi vildt lasagne.
Faktisk kan man lave den fuldstændig, som var det en alm oksekøds lasagne.
Jeg lavede en så stor portion, at jeg både kunne lave lasagne til 4-5 personer, og fryse noget ned, til en dag, hvor vi har lyst til en hurtig pastaret for 2-3 personer.
ca 650 gram hakket krondyrkød
Lidt fintsnittede gulerødder/porrer
2 dåser hakkede tomater
ca 200 gram skivet champignon
2 store løg finthakket
2 spsk vildtsalt fra Mariager sydesalt
Lidt peber
1 spsk knust tørret Karl Johan svampe
1 brik bechamelsovs
200 gram revet ost
Lidt bacon til at pynte toppen af med.
Hjemmelavede lasagneplader / eller du kan bruge købe plader.
Vi kan dog bedst lide de hjemmelavede, da de suger mere væde og er lidt tykkere i konsistensen.
Fremgangs måden på grill osv finder du her
Her et billede af gårsdagens udgave