Man kan lave en super lækker lasagne af hakket vildtkød.
Har du ikke en jæger i familien kan du ofte finde hakket vildtkød i eks Rema 1000 med jævne mellemrum.
Til 3-4 personer
400-500 gram hakket vildtkød
1-2 rødløg
1 spsk vildt krydderi jeg har brugt denne krydderi blanding
2 hele enebær der skal mortes
2 spsk olivenolie
1-2 ds hakket tomater
1 brik mornaysauce
pasta plader
1 glas grillede svampe i solsikke olie ( kan bla. a købes i Rema 1000)
salt og peber
1 pakke bacon
Start med at blande det hakked kød med vildtkrydderi, og mort enebærene og kom dem med i.
Lad det hakkede kød hvile helst mindst en halv time
Hak løgene og lad dem klare i lidt olivenolie
tilsæt derefter det hakkede kød.
Når kødet er brunet af tilsættes de hakkede tomater.
Lad det simre i 15 -20 minutter, og smag så til med salt og peber
Smør en egnet form med lidt olivenolie og kom ca 1/4 brik mornaysauce i formen.
Knæk lasagne pladerne til så de passer i formen og læg et lag oven på mornaysaucen
Læg først et tyndt lag kødsovs og de grillede svampe i, så nye lasagne plader, og igen kødsauce, indtil du ikke har mere kødsauce.
Jeg kan godt lide at der er rigelig sauce mellem lagene så jeg bruger ialt 3 lag plader.
Når du har kommet det sidste lag plader på fortsætter du med at lægge resten af mornaysaucen oven på
og oven på det komme det revne ost og bacon på.
Tænd grillen og sæt den til 180 grader. Grill lasagnen på indirekte varme i 40 – 50 minutter
























