Grill Amok.dk

Flettet svinemørbrad

Under DM i grill havde vi bla. a fornøjelsen af vores ene sponsor ZBC slagteriskolen i Roskilde hver dag viste publikum hvordan man kunne skære en ½ gris ud så alt kan bruges på grillen.
Jeg filmede den 1. dag det hele og det kan du se her
En af de udskæringer var selvfølgelig mørbraden.
Han foreslog man eks kunne lave en anderledes mørbrad ved at flette den.
Se det kom der i faktisk 2 menuer til 2 personer ud af da jeg skulle prøve det herhjemme.

Jeg har købt en kasse mørbrad med bimørbrad og en af dem lavede jeg om til 2 forskellige menyer til 2 personer

Først blev mørbraden trimmet og bimørbraden skåret fra


Bimørbraden blev gemt til næste dag hvor den blev skåret i mundrette bider og sat på spid med forskelligt grønt
Et oplæg til det finder du her 
Det trimmede kød blev derefter snittet sådan

En del krydderi kom på alle åbne sider

Brugte denne

Efter at have trukket krydderiet en times tid blev de flettet


Og lagt i et smurt fad

På grillen ved indirekte varme ved 170 grader i 20-25 minutter.
Jeg tager dem af ved 60 grader

Server med eks svampesovs og nye kartofler

Velbekomme

Kategori:

Giv en anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

1 2 3 4 5

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.