Grill Amok.dk

Wokret med kylling vol 2

Wokretter er en dejlig måde lige at få ryddet op i ens grøntsagsskuffe.
 For der er ikke nogen regler for hvad du alt kan bruge.
 Jeg har tidligere lavet et i indlæg med wokret med kylling.
 Det var med rå kylling og det finder du her
 Den jeg laver i dette indlæg er med kyllinglår der var færdig grillet og bare lå og ventede i fryseren.

Som jeg skriver der er ingen regler….og dog.
Når man skal wokke skal grøntsagerne være fint snittet, og kødet i mundrette bider.
Og en god wokolie er også bedst.
Her er hvad jeg brugte i denne
Wokolie,                             gul karrypaste               Hoisin sås                      solbær eddike
_DSC0156 _DSC0154 _DSC0159 _DSC0160
Kylling lår                         Nudler                           grøntsager
_DSC0157 _DSC0158 _DSC0155
Nudlerne kommer jeg i koldt vand om morgenen og kommer dem i køleskabet til de skal bruges.
Så er de bløde og lige til at komme i en wok ret.
Det eneste jeg lige skal gøre er at hælde vandet væk inden jeg kommer dem i retten.
_DSC0158
Grøntsagerne  var revet gulerødder, lidt spidskål, lidt grøntkål ( fandt det i Lidl igår) gul peberfrugt
_DSC0155
Wokken kom på grillen og en pæn klat olie kom i
_DSC0161
Når olien og wok var varm kom jeg grøntsager i
_DSC0162
Og når de var klar kom jeg først nudler i
_DSC0163
Efterfulgt af en god klat gul karrypaste og solbæreddike og hoisin sås.
Men har du en færdig woksauce du godt kan lide kan du komme den i
_DSC0164
Det blev rørt godt om og derefter kom jeg til sidst kyllingstykker i
_DSC0166
Så snart det var varmet godt igennem kunne vi spise
_DSC0167
og mums hvor smagte det godt
_DSC0168

Velbekomme

Giv en anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

1 2 3 4 5

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.