Grill Amok.dk

Tunmousse

Jette Bjærge
Opskrift af
| Portioner: 4 personer

Her er lige en lille forret.
Den rækker til 4 personer.
og skal tilberedes min. 12 timer før servering

1 ds tun i vand eller olie
85 gram blødt smør
3/4 dl cremefraiche 18%
1½ tsk citronsaft
salt og peber

Hæld væden fra tunfisken.
Mos kødet og tilsæt smør, cremefraiche og citron.
Rør det hele godt sammen og smag det til med salt og peber.
Kom det i en form, eller som her i enkelt portioner.
12747238_1259046037442280_6045983795367681383_o
Kom det tildækket på køl i minimum 12 timer.
server det med eks lidt ristet brød, og som her med ørrredrogn.
10608224_1259046097442274_4473231306944541404_o

Velbekomme

Kategori:

Giv en anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

1 2 3 4 5

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.