Grill Amok.dk

Tournedos lavet af krondyrryg

går ville jeg diske op med lidt lækkert solen skinnede og svalerne var ankommet, så det skulle fejres.

Derfor blev dagens ret Tournedos af krondyr

blog
Et stykke af ryggen var blevet fileteret til tournedos, og sådan et par stykker skulle på bordet.blog (1)
først skulle hinderne fjernes
blog (2)
og de blev hver ombundet med 2 skiver bacon
blog (3)
og fik lidt snor så bacon ikke smutter af.
blog (4)
lidt salt og peber på begge sider
blog (5)
3 minutter på hver side på direkte varme og så var de klar
blog (6) blog (7)blog (8)
Tilbehøret blev følgende.

Dampede gulerødder og asparges

hasselback kartofler

Lavet i halvmåne sættet
blog (9)
salaten blev lavet af disse ingredienser
blog (10)
Dressingen var ramsløg olie, limesaft og lidt salt pisket sammen.

blog (11)
I formiddag var vi en tur i vores lokale gårdbutik for at købe friske grøntsager, og faldt over disse lækre svampe, som hedder bøgehatte.
De er “farmede” på denne årstid, men fristelsen var for stærk.
For svampe hører jo til en vildt ret
blog (12)
De blev skåret i små bidder og smørstegt på en pande
blog (13) blog (14)blog (15) blog (16)
Desværre blæste det voldsomt ude på terrassen igår, så måltidet blev spist inden døre.

Men pyt for sol og sommer er på vej smiley

Kategori:

Giv en anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

1 2 3 4 5

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.