går ville jeg diske op med lidt lækkert solen skinnede og svalerne var ankommet, så det skulle fejres.
Derfor blev dagens ret Tournedos af krondyr
Et stykke af ryggen var blevet fileteret til tournedos, og sådan et par stykker skulle på bordet.
først skulle hinderne fjernes
og de blev hver ombundet med 2 skiver bacon
og fik lidt snor så bacon ikke smutter af.
lidt salt og peber på begge sider
3 minutter på hver side på direkte varme og så var de klar
Tilbehøret blev følgende.
Dampede gulerødder og asparges
hasselback kartofler
Lavet i halvmåne sættet
salaten blev lavet af disse ingredienser
Dressingen var ramsløg olie, limesaft og lidt salt pisket sammen.
I formiddag var vi en tur i vores lokale gårdbutik for at købe friske grøntsager, og faldt over disse lækre svampe, som hedder bøgehatte.
De er “farmede” på denne årstid, men fristelsen var for stærk.
For svampe hører jo til en vildt ret
De blev skåret i små bidder og smørstegt på en pande
Desværre blæste det voldsomt ude på terrassen igår, så måltidet blev spist inden døre.
Men pyt for sol og sommer er på vej