Grill Amok.dk

Torsk med tomat, squash og mozzarella

Jette Bjærge
Opskrift af
40 minutter
Forberedelse: 10 | Tilberedelse: 25-30 minutter | Portioner: 2

Ideen er hentet fra en af bøgerne Galbani har udgivet med overskriften Moderne Mamma.
Jeg har dog lavet få ændringer som passede bedre til os.
Du skal bruge
1 squash
2 store bøf tomater eller en lignede portion alm tomater
2 poser mozzarella
300 gram torskestykker
3 spsk god olivenolie
1 god portion timian ( især citron timian klær denne ret)
2 skiver parmaskinke (kan undværes)
Salt og peber
Jeg startede med at bygge det op i et for lille fad så billederne kan virke forvirrende, men jeg håber du kan se ideen alligevel.
Først tænder du grillen og styrer den ind på 200 grader indirekte varme.
Derefter skærer du tomater og squash i tynde skiver.
De samme gør du ved mozzarella stykkerne.
Derefter kommer du tomatskiverne i et smurt fad
_DSC0288
Lidt maldon salt hen over
_DSC0289
Tosk pakken i parmaskinke…lagt i første fad
_DSC0287
Skivet mozzarella hen over
_DSC0290
1 lag squash
_DSC0291
Yderligere et lag mozzarella og squash, garneret med olivenolie.
Og efterfølgende dryssende jeg salt og peber oven på.
_DSC0292
På grillen ved 200- 210 grader varm grill på indirekte varme i ca 30 minutter.
Ude igen fik den lov at hvile lidt mens vi spiste 1 ret
der blot var en enkel portion med lidt frisk kogt pasta
oliven små modne cherrytomater og parmesan.
Garneret med godt olivenolie og æble eddike
_DSC0293
Efter 1 ret blev torskeretten serveret sådan, garneret med lidt frisk hakket citrontimian
_DSC0296
_DSC0294
Mums det blev godt
Enkelt og velsmagende. Med mulighed for at suplere med yderligere krydderier efter eget valg,.

Kategori:

Giv en anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

1 2 3 4 5

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.