Grill Amok.dk

Strudse steak på himalaya saltsten

En gang i mellem har div supermarkeder de mest spændende kød stykker på hylderne.
 Nogle gange lader jeg mig påvirke og falder for sådanne varer.
 Og sidst var det i Lidl jeg faldt over nogle strudse steaks i deres frysemontre.
 Igår fik vi tid til at teste dem af.

Jeg fandt denne pakke i Lidl.
1-_DSC0040_8470
Inden i var disse 3 stykker steak på hver 100 gram.
1-_DSC0041_8471
Jeg besluttede at lave dem på min himalaya saltsten.
Så stenen blev sat i min gaskugle grill, og den blev tændt og sat til 220 grader.
Tragten var sat så stenen blev brugt ved indirekte varme.
Først lod jeg grillen stå i 30 minutter så saltstenen kunne blive varmet helt igennem, inden jeg kom kødet på.
Kødet fik ca 4½ minut på hver side på grillen
1-_DSC0042_8472
Og blev derefter penslet med denne grillsauce, jeg lige har skaffet mig
1-_DSC0047_8477 1-_DSC0045_8475
De blev serveret sammen med avokado mos, pasta, og æble/spidskålssalat
1-_DSC0048_8478
1-_DSC0049_8479
Mums de sad lige i skabet.
Kødet var lækker mørt og havde god smag, så dukker de op en anden gang, vil jeg da tage en pakke med hjem igen.

Velbekomme

Giv en anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

1 2 3 4 5

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.