En gang i mellem har div supermarkeder de mest spændende kød stykker på hylderne. Nogle gange lader jeg mig påvirke og falder for sådanne varer. Og sidst var det i Lidl jeg faldt over nogle strudse steaks i deres frysemontre. Igår fik vi tid til at teste dem af.
Jeg fandt denne pakke i Lidl.
Inden i var disse 3 stykker steak på hver 100 gram.
Jeg besluttede at lave dem på min himalaya saltsten.
Så stenen blev sat i min gaskugle grill, og den blev tændt og sat til 220 grader.
Tragten var sat så stenen blev brugt ved indirekte varme.
Først lod jeg grillen stå i 30 minutter så saltstenen kunne blive varmet helt igennem, inden jeg kom kødet på.
Kødet fik ca 4½ minut på hver side på grillen
Og blev derefter penslet med denne grillsauce, jeg lige har skaffet mig
De blev serveret sammen med avokado mos, pasta, og æble/spidskålssalat
Mums de sad lige i skabet.
Kødet var lækker mørt og havde god smag, så dukker de op en anden gang, vil jeg da tage en pakke med hjem igen.
Velbekomme
Kategori: