Grill Amok.dk

Stikkelsbærkompot lavet på grill

Stikkelbær kompot kan bruges til mange ting, smurt på et stykke nybagt brød, som fyld i lagkage - eller i en trifli som tilbehør til is,............ og meget andet.

Det er nemt at lave på grillen.
Her er opskriften
1½ kg stikkelsbær
450 gram syltesukker
1 tsk lakridspulver ( kan undlades)

Fjern stilk og blomst på stikkelsbærrene og halver dem.
Kom dem i et rømerfad og drys syltesukker over.
DSC0183_3468
Stil fadet på grillen ved indirekte varme ca 180 grader, og læg låget på
DSC0185_3470-300x200 DSC0186_3471-300x200
Lad dem hygge sig ca 25 minutter, til al sukker er opløst.
Fjern så låget, og tilsæt så lakridspulver ( kan undlades), og rør det godt igennem.
DSC0187_3472-300x200 DSC0188_3473-300x200
Lad fadet snurre videre uden låg i 10-15 minutter.
DSC0192_3477-1024x683
Tag fadet af og kom det kompotten på glas.
DSC0194_3479-1024x683

God arbejdslyst

Giv en anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

1 2 3 4 5

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.