Grill Amok.dk

Squash frikadeller med ris og baked beans

DSC_0312
Ja så blev det atter kødløs dag.
Vi har stadig masser af squash i haven, og dem bruger jeg til mange ting, hen over hele året.
Jeg fryser en del af dem ned til vinter halvåret.
Nogle bliver revet, andre bliver skåret i tern og puttet i poser og lagt i fryseren.
Men den jeg brugte idag var frisk fra haven, for dette fantastiske år, har strukket urtehave sæsonen hel frem til nu 🙂

Her er min opskift på squash frikadeller.
Den passer til 2 personer.

500 gram revet squash
Salt ( ca 1 lille håndfuld)
2 fed hvidløg.
50 gram nødder
1 æg
60 gram mel
Div krydderurter
Start med at rive squash og kom dem i en stor skål.
Drys en god sjat salt ud over dem, og bland saltet ned i den revne squash.
Lad det række min. ½ time.
Tag det op af skålen og knug så meget væde som muligt ud af squashen
DSC_0302
Kom mængden tilbage i en ren skål og tilsæt div nødder
Jeg var så heldig den anden dag at få lov at samle alle de valnødder op der lå omkring et valnødde træ.
En del blev omgående knækket og af den portion tog jeg 50 gram og hakkede dem fint
DSC_0286 DSC_0303
Pres hvidløgene og tilsæt æg og mel og evt krydderurter.
Jeg valgte krydderurter fra idag fordi jeg gerne ville smage disse frisk nye valnødder.
DSC_0304
Kom godt med rapsolie på en pande, og steg dem som frikadeller.
De skal have ca 20 minutter, for at være ordentlig gennemstegt.
DSC_0306 DSC_0309
Idag blev de serveret med ris og baked beans 🙂
DSC_0311
DSC_0313 DSC_0314

Velbekomme

Giv en anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

1 2 3 4 5

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.