
Ja så blev det atter kødløs dag.
Vi har stadig masser af squash i haven, og dem bruger jeg til mange ting, hen over hele året.
Jeg fryser en del af dem ned til vinter halvåret.
Nogle bliver revet, andre bliver skåret i tern og puttet i poser og lagt i fryseren.
Men den jeg brugte idag var frisk fra haven, for dette fantastiske år, har strukket urtehave sæsonen hel frem til nu 🙂
Her er min opskift på squash frikadeller.
Den passer til 2 personer.
500 gram revet squash
Salt ( ca 1 lille håndfuld)
2 fed hvidløg.
50 gram nødder
1 æg
60 gram mel
Div krydderurter
Start med at rive squash og kom dem i en stor skål.
Drys en god sjat salt ud over dem, og bland saltet ned i den revne squash.
Lad det række min. ½ time.
Tag det op af skålen og knug så meget væde som muligt ud af squashen

Kom mængden tilbage i en ren skål og tilsæt div nødder
Jeg var så heldig den anden dag at få lov at samle alle de valnødder op der lå omkring et valnødde træ.
En del blev omgående knækket og af den portion tog jeg 50 gram og hakkede dem fint

Pres hvidløgene og tilsæt æg og mel og evt krydderurter.
Jeg valgte krydderurter fra idag fordi jeg gerne ville smage disse frisk nye valnødder.

Kom godt med rapsolie på en pande, og steg dem som frikadeller.
De skal have ca 20 minutter, for at være ordentlig gennemstegt.

Idag blev de serveret med ris og baked beans 🙂














