Grill Amok.dk

Saltbagte rødbeder

DSC_0035Rens det antal rødbeder du skal bruge.
Lad skræl og og top og spids blive på rødbederne.
Kom en pænt lag groft salt i foliebakken og drys noget salt over rødbederne.
Sæt dem i grillen ved 200 grader, indirekte varme.
Små rødbeder skal have 1 time og større noget mere.
Denne størrelse du ser her i en folibakke på 1,2 liter fik ca 1 time og 10 minutter.
Skræl dem og skær dem i mundrette bider.
Husk at bruge handsker mens du skræller dem, da de er meget varme

Server dem til lammekød og svinekød, gerne med en Aioli creme til at dippe dem i 😛

DSC_0039

God fornøjelse

Én anmeldelse

Giv en anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

1 2 3 4 5

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.