Grill Amok.dk

Rosengele

DSC_0440
Ved du at du kan lave den lækreste gele til kager og til at smøre på franskbrød af rosenblade fra hyben.
Du skal bruge ½ l let pressede hyben rosenblade
½ l vand
1 tsk citronsyre
½ l sukker
2 spsk rød melatin, til gele
2 spsk sukker

Start med at skylle rosen bladene, så alle smådyr er fjernet.
DSC_0429
½ l vand og 1 tsk citron syre koges op.
Rosenbladene kommes i det kogende vand
DSC_0430
Koges under låg i 15 minutter.
Si bladene fra og kog væden op igen med ½ l sukker. Giv det blot et let opkog, så sukkeret er opløst.

Tilsæt 2 spsk geleteringspulver rørt op i lidt sukker og lad det koge let i ca 2 minutter.
Tag det af varmen og skum urenhederne af.
Kom på atamon skyllede glas og læg låg på.
DSC_0435

God fornøjelse

Giv en anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

1 2 3 4 5

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.