Grill Amok.dk

Rønnebær snaps

Anvend de modne røde bær.
Bærrene plukkes i normalt i september/oktober efter at de har fået frost.
Iår er de dog pga sommerens lunefuldhed allerede nu i august.
og som alternativ for frostmangel lægges de i fryseren i et par dage. Frosten bevirker, at rønnebærrene får en mere sødlig smag.
Fyld bærrene på et glas eller i en krukke.

Fyld krukken eller glasset ca. 2/3 op, og hæld derefter Brøndum-snaps over bærrene.

Snapsen skal nu trække i omkring 6 uger, hvorefter den antager en flot rød klar farve.

Essensen filtreres gennem en sigte eller et kaffefilter, hvorefter den fortyndes med Brøndums snaps til en passende smag.

Den nylavede rønnebærsnaps kan herefter umiddelbart nydes, men den vinder ved yderligere lagring.Bliver mere “sød”.
Lad den færdige snaps trække i mindst en måned.

Giv en anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

1 2 3 4 5

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.