Jeg bager oftest mine egne kager, og da det hænder, der er rester, som vi ikke kan nå at spise.
I stedet for at smide dem ud, plejer jeg at fryse resterne ned.
Når jeg har en tilpas mængde rester i fryseren, bliver de hevet op igen.
Det kan være alle slags kager, lige fra småkager, over drømmekage, wienerbrød, kringle til muffins.
Disse kage rester kommer jeg i min foodprocessor og maler til smuld.
Denne gang blev det til knap 500 gram kage smuld.
Men det var også en kæmpe portion.
Derefter tilføjer jeg
-en god klat æblemos
-lidt hindbær marmelade
og evt en sjat ufortyndet frugtsaft
et par spsk flormelis
En god sjat rom ( man kan også bruge essens, men hvis man nu har den ægte vare, så …. )
1 par spsk cacao
Rør massen godt igennem, og lad den stå lidt og tørre så den ikke er helt så klistret.
Derefter triller jeg “dejen” til kugler og ruller det i kokos, eller krymme,l og så har jeg de lækreste romkugler