Har du nogensinde prøvet at lave dine egne røsti ? Og sågar blande lækker tang i dem ? Det får du nu en opskrift på.
Retten er baseret på 2 personer, så er i flere ganger du bare opskriften op 🙂
Du skal bruge:
2 bagekartofler
1 lille løg
1 fed hvidløg
4-5 gram tørret blære tang ( du kan også bruge en af de andre tørrede tang til denne opskrift)
krydderier
Salt
Start med at veje tangen og kom den i kold vand i minimum 5 minutter
Derefter koger du lidt vand i en gryde og giver tangen et opkog på 1½-2 minutter. De kan give nogle knæk lyde, men det er helt naturligt
Tag dem op og kom dem i koldt vand.
Mens de ligger der skræller du dine kartofler og river dem groft
Vrid alt den væde du overhovedet kan få ud af dem, Brug eks et viskestykke
Skær løg og hvidløg i små tern
Tag tangen op af det kolde vand og kom den i en lille hakker….du kan også gøre det i hånden
Vrid lige kartoflerne en ekstra gang og kom dem i en skål.
Tilsæt løg, hvidløg og tang.
Top det op med krydderier og salt
Eks
1 tsk af hver af disse to
Bland det hele godt
og gør en pande klar ved middel varme og form røstien til 4 lige store stykker
Vend dem når de er blevet faste i bunden.
Vend dem gerne et par gange, så de er helt gennemstegt
I går blev røsti serveret til hjemmelavede fiskefrikadeller og lidt lækker færdig lavet tang salat
Fine oppskrifter😁