Grill Amok.dk

Rødfisk på et leje af sauteret fenikkel, forårsløg og pasta.

Jeg havde tøet et par rødfiskefileter op

rødfisk1.JPG-for-web-normal

De fik en omgang med denne rub som min datter havde skaffet mig fra L. A.

rødfisk2.JPG-for-web-normal rødfisk3.JPG-for-web-normal

Og blev lagt i køleskabet i nogle timer.

 250 gram spinat skyllet godt og hældt i en gryde med det vand der hang ved

rødfisk4.JPG-for-web-normal

1 fennikel og et bundt forårsløg skæres i små bidder.

Sauterede grøntsagerne på universal panden

rødfisk5.JPG-for-web-normal

Imens var en gryde mere sat over i køkkenet til en omgang pasta.

Da spinaten var dampet ned, fik den lige en anelse flydende margarine og et par tsk rabarbersirup og 2 dl madlavningsfløde:

rødfisk6.JPG-for-web-normal

Og så fik den lov at stå og simre i små 10 minutter.

Kog pastaen og byt panden ud med pizzapladen og fileterne der nu havde fået lidt olie blev placeret på pladen ved direkte varme

rødfisk7.JPG-for-web-normal rødfisk8.JPG-for-web-normal

Nu var pastaen næsten færdig, men spinatsovsen var noget tynd i det, så den fik lidt lys sovse jævner
og blev smagt til med salt og peber.

Anret de sauterede grøntsager på tallerkenerne, og pladser fisken oven på.

Lækker sommermad

rødfisk.JPG-for-web-normal (1) rødfisk9.JPG-for-web-normal

rødfisk10.JPG-for-web-normal

                                                                                     

Kategori:

Giv en anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

1 2 3 4 5

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.