Jeg havde tøet et par rødfiskefileter op
De fik en omgang med denne rub som min datter havde skaffet mig fra L. A.
Og blev lagt i køleskabet i nogle timer.
250 gram spinat skyllet godt og hældt i en gryde med det vand der hang ved
1 fennikel og et bundt forårsløg skæres i små bidder.
Sauterede grøntsagerne på universal panden
Imens var en gryde mere sat over i køkkenet til en omgang pasta.
Da spinaten var dampet ned, fik den lige en anelse flydende margarine og et par tsk rabarbersirup og 2 dl madlavningsfløde:
Og så fik den lov at stå og simre i små 10 minutter.
Kog pastaen og byt panden ud med pizzapladen og fileterne der nu havde fået lidt olie blev placeret på pladen ved direkte varme
Nu var pastaen næsten færdig, men spinatsovsen var noget tynd i det, så den fik lidt lys sovse jævner
og blev smagt til med salt og peber.
Anret de sauterede grøntsager på tallerkenerne, og pladser fisken oven på.
Lækker sommermad