Hele rødspætter er altid godt og hvad med at prøve at grille dem over bål ?
Det blæste rimeligt meget, den dag jeg ville lave dem på bål, så jeg valgte at bruge briketter til at grille med.
Start med at flå rødspætterne og pensel dem med flydende smør og drys peber og salt på
Når bålet er klar sættes bonfire i holderne og risten sættes på.
Så pladseres rødspætterne først med den den side der stadig er skind på på risten
Når du kan se at den er ved at være godt gylden på ristsiden vender du fisken om og giver den nogle minutter på den side også.
Men undgå at vende den flere gange, for så går den helt i smadder.
Jeg kan ikke give nogen anvisning på tid på fisken, for alt afhænger af hvor varmt dit bål er og hvor stor din fisk er.
Men har du tiden og så videre kan du jo også lave alt tilbehøret på bålet, så som:
Kartofler
Gulerødder
og eks. squash skåret i skrå skiver og penslet med lidt olie og drysset med salt
Så kan vi spise
Dejlig hygge middag, i det grønne