Grill Amok.dk

Rødspætter lavet på bål

DSC_0055.JPG-for-web-normal

Hele rødspætter er altid godt og hvad med at prøve at grille dem over bål ?

Det blæste rimeligt meget, den dag jeg ville lave dem på bål, så jeg valgte at bruge briketter til at grille med.

Start med at flå rødspætterne og pensel dem med flydende smør og drys peber og salt på

DSC_0056.JPG-for-web-normal DSC_0063.JPG-for-web-normal

Når bålet er klar sættes bonfire i holderne og risten sættes på.

Så pladseres rødspætterne først med den den side der stadig er skind på på risten

DSC_0064.JPG-for-web-normal DSC_0065.JPG-for-web-normal

Når du kan se at den er ved at være godt gylden på ristsiden vender du fisken om og giver den nogle minutter på den side også.

Men undgå at vende den flere gange, for så går den helt i smadder.

Jeg kan ikke give nogen anvisning på tid på fisken, for alt afhænger af hvor varmt dit bål er og hvor stor din fisk er.

Men har du tiden og så videre kan du jo også lave alt tilbehøret på bålet, så som:

Kartofler

DSC_0057.JPG-for-web-normal DSC_0059.JPG-for-web-normal

Gulerødder

DSC_0058.JPG-for-web-normal DSC_0060.JPG-for-web-normal

og eks. squash skåret i skrå skiver og penslet med lidt olie og drysset med salt

DSC_0061.JPG-for-web-normal DSC_0069.JPG-for-web-normal

DSC_0070.JPG-for-web-normal DSC_0071.JPG-for-web-normal

Så kan vi spise

DSC_0080.JPG-for-web-large

DSC_0074.JPG-for-web-large

Dejlig hygge middag, i det grønne

Velbekomme

Kategori:

Giv en anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

1 2 3 4 5

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.