Grill Amok.dk

Råsyltede rabarber med citronmelissa

Her en sursød lækkerbisken som tilbehør til en god bøf.
DSC0204_2088-1024x683
2 personer

1 rabarstilk ( ca 80 gram)
lidt citronmelissa
1 tsk lime
lidt revet ingefær ca ½ tsk
1 spsk sukker
maldovsalt så meget som man lige nipper fra posen med 2 fingre.

Riv ingefæren og kom den i en skål,
tilsæt sukker, salt og lime.
Rør det sammen
Skær rabarberstilken i tynde skiver og hæld de i skålen.
hak citronmelissaen fint og hæld den i skålen.
Rør det hele godt sammen og stil det på køl i 6 timer, eller mere.
Har du tid så rør lidt i dem, når du kommer forbi dit køleskab.
Server det som tilbehør
her til oksemedaljoner
DSC0227_2111-1024x683DSC0228_2112-1024x683

Velbekomme

Kategori:

Giv en anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

1 2 3 4 5

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.