Lige nu bugner forretningerne med danske portobello og asparges. I dette indlæg koncenterer jeg mig om Portobello
Fyldte portobello er nemme at lave
I dag brugte jeg en god pesto.
Men du kan også bruge flødeost, hytte ost, gorgonzola, krydderier og sågar kød.
Så der er masser af muligheder.
Start med at tænde grillen og styr den ind til 190-200 grader indirekte varme.
Portobello`erne renses på overfladen, og derefter fjerner du selve stokken.
Smør portollo`erne med neutral olie, både uden på og inden i.
Du bliver måske forbavset over at lige så hurtigt du pensler dem på overfladen har de suget det ind.
Men blot du lige pensler dem over et par gange har de fået nok.
Fyld dem med hvad du ønsker.
Her blev det en god tang pesto og derefter lidt fint revet parmesan.
Sæt dem på en plade med huller ( de smider meget vand, og de skal jo ikke koges 😉 )
Eller sæt dem direkte på grillristen.
Giv dem ca 20 minutter i grillen, og så er de klar til servering
Her lidt billeder
Sådan så de ud efter at være penslet 2 gange med olie
Og penslet inden i.
Over på en plade med huller
Fyldt med pesto
Lidt revet parmesan
På grillen ved 190-200 grader i ca 20 minutter
Og så var de klar til at blive serveret