Grill Amok.dk

Pariserbøf en 70`er klassiker

grill1.JPG-for-web-normal

Da jeg skulle tage billeder af menuen havde jeg ikke rødbeder hjemme, så dem ser du ikke i denne udgave. 

4 personer

800 gram fedtfattigt oksekød eller tatarkød
syltede rødbeder i tynde skiver
5 cm frisk peberrod, fintrevet
4 pasteuriserede æggeblommer (eller på eget ansvar)
100 g kapers
1 stort løg i tynde ringe
havsalt og friskværnet peber
lidt margarine til panden.

grill6.JPG-for-web-normal

Start med at skære kanterne af brødene

grill5.JPG-for-web-normal

Form kødet til fire store bøffer.
Læg bøfferne oven på brødskiverne, og klem godt sammen, så kødet sidder fast på brødet.

grill4.JPG-for-web-normal

Tænd grillen og stil den på ca 160 grader.

Smelt margarinen  på en grillpande, ( på direkte varme) til det er gyldent.

 Steg bøfferne med brødsiden nedad, til brødet er flot gyldent

grill3.JPG-for-web-normal

vend bøfferne, og steg dem til de er næsten gennemstegt

grill2.JPG-for-web-normal

Skru ned for varmen, og lad bøfferne stege færdigt.

Krydr godt med salt og peber, og anret på en tallerken med tilbehøret til.

De blev serveret med lidt salat bestående af tomat og forårsløg med et stænk af rabarbersirup

grill.JPG-for-web-normal

Velbekomme

Kategori:

Giv en anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

1 2 3 4 5

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.