Da jeg skulle tage billeder af menuen havde jeg ikke rødbeder hjemme, så dem ser du ikke i denne udgave.
4 personer
800 gram fedtfattigt oksekød eller tatarkød
syltede rødbeder i tynde skiver
5 cm frisk peberrod, fintrevet
4 pasteuriserede æggeblommer (eller på eget ansvar)
100 g kapers
1 stort løg i tynde ringe
havsalt og friskværnet peber
lidt margarine til panden.
Start med at skære kanterne af brødene
Form kødet til fire store bøffer.
Læg bøfferne oven på brødskiverne, og klem godt sammen, så kødet sidder fast på brødet.
Tænd grillen og stil den på ca 160 grader.
Smelt margarinen på en grillpande, ( på direkte varme) til det er gyldent.
Steg bøfferne med brødsiden nedad, til brødet er flot gyldent
vend bøfferne, og steg dem til de er næsten gennemstegt
Skru ned for varmen, og lad bøfferne stege færdigt.
Krydr godt med salt og peber, og anret på en tallerken med tilbehøret til.
De blev serveret med lidt salat bestående af tomat og forårsløg med et stænk af rabarbersirup