I dag havde jeg hevet et stykke oksemørbrad op af fryseren.
Det vil sige det er vel egentlig bimørbraden, som jeg skar af, da jeg delte sådan en hel oksemørbrad i bøffer, til spid og mindre stege.
Any way den blev trimmet godt
og fik en nænsom omgang med krydret salt
En færdig rulle butterdej blev lagt på et skærebrædt og belagt med et lag serrano skinke, og små stykker blåskimmelost.
Kødet blev lagt oven på
og rullet sammen.
Det overskydende stykke butterdej blev pakket ned og gemt til lidt lækkerier i morgen.
Ud på grillen ved indirekte varme ved ca 225 grader.
Og blev taget af da den nåede 63 grader, ja jeg skulle nok have kørt den ved en højere temperatur hvis butterdejen skulle have været ordentlig bagt, men pyt, så blev den bare pillet af, da vi spiste.
Imens havde jeg kogt lidt korn blanding inde i køkkenet
Da de var kogt og kølet ned, lavede jeg en marinade af rapsolie, lime, sennep, vanilje sirup og salt
Det blev hældt over, og lige før vi skulle spise, kom jeg en portion vandmelon i salaten.
Det er en god ide først at skære melonen ud, lige før man skal spise, eller også at hænge melonstykkerne i en si, lige før du kommer det i salaten, ellers drukner marinade smagen i melonsaften.
Og så kunne vi spise
Mums det blev godt.
Vi elsker begge blåskimmelost og her kunne vi rigtig smage det spil osten giver til oksekød.
Er du ikke vild med blåskimmelost, kan du bruge eks en smøreost i stedet. Det er også godt.