Grill Amok.dk

Oksemørbrad i butterdej med kartofler og sødmefuld salat.

I dag havde jeg hevet et stykke oksemørbrad op af fryseren.
Det vil sige det er vel egentlig bimørbraden, som jeg skar af, da jeg delte sådan en hel oksemørbrad i bøffer, til spid  og mindre stege.
Any way den blev trimmet godt
DSC_0002og fik en nænsom omgang med krydret salt
DSC_0003 DSC_0004
En færdig rulle butterdej blev lagt på et skærebrædt og belagt med et lag serrano skinke, og små stykker blåskimmelost.

DSC_0007

DSC_0008

Kødet blev lagt oven på
DSC_0009
og rullet sammen.
Det overskydende stykke butterdej blev pakket ned og gemt til lidt lækkerier i morgen.
DSC_0010
Ud på grillen ved indirekte varme ved ca 225 grader.
DSC_0014
Og blev taget af da den nåede 63 grader, ja jeg skulle nok have kørt den ved en højere temperatur hvis butterdejen skulle have været ordentlig bagt, men pyt, så blev den bare pillet af, da vi spiste.
DSC_0001

Imens havde jeg kogt lidt korn blanding inde i køkkenet

DSC_0001

Da de var kogt og kølet ned, lavede jeg en marinade af rapsolie, lime, sennep, vanilje sirup og salt
Det blev hældt over, og lige før vi skulle spise, kom jeg en portion vandmelon i salaten.
Det er en god ide først at skære melonen ud, lige før man skal spise, eller også at hænge melonstykkerne i en si, lige før du kommer det i salaten, ellers drukner marinade smagen i melonsaften.
DSC_0015
Og så kunne vi spise
DSC_0010

DSC_0008
Mums det blev godt.
Vi elsker begge blåskimmelost og her kunne vi rigtig smage det spil osten giver til oksekød.
Er du ikke vild med blåskimmelost, kan du bruge eks en smøreost i stedet. Det er også godt.

Velbekomme

Kategori:

Giv en anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

1 2 3 4 5

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.