Grill Amok.dk

Lille steg af kalveinderlår med røsti og salat

Jeg kunne ikke lade være med at trække på smilebåndet, da jeg åbnede for Go morgen tv i morges, og så Claus Holm og et par slagtere, skulle igang med at stege kalveinderlår skåret ud i skiver.
For menuen var også her kalveinderlår….. dog som steg, men selvfølgelig også lavet på grillen.
I morges blev kødet rubbet med steak rub fra Steven Raichlen, og pakket i staniol og lagt på køl til grillen var tændt.
DSC_0213 DSC_0214
Da det var tid at lave mad, blev nogle bagekartofler og gulerødder gjort klar sammen med lidt krydderurter fra haven og lidt løg til en omgang røsti 🙂
DSC_0215 DSC_0216DSC_0218
Nu skulle grøntsagerne rives fint, og krydderurterne hakkes, og det hele blandes godt.
På Livsstilsmessen jeg lige var forbi i lørdags fik jeg suppleret mine gode saltblandinger med denne her. Så blandingen fik 1½ tsk af denne salt.
DSC_0226 DSC_0219
Derefter kom jeg det i min rosenforme og efterfyldte med 1 æg pisket med 1 dl mælk
DSC_0220 DSC_0221
DSC_0222
Så var det tid at få gang i grillen.
Den blev sat til indirekte varme ca 200 grader, og først kom røsti på grillen.
Imens blev 2 skiver bacon, der var over fra gårsdagens kyllingbryst pakket omkring kalveinderlåret.
DSC_0223 DSC_0224
Og kødet kom på  grillen, da røstierne havde fået 10 minutter ud på grillen.
DSC_0225
D a kødet havde fået knap 30 minutter havde det en kernetemperatur på 62 grader og blev taget ind og puttet i et viskestykke i 5 minutter mens røstiene blev helt færdige.
DSC_0227
DSC_0229
Og så var vi klar til at spise
DSC_0231
DSC_0235
DSC_0233
DSC_0234
Nu skal vi lige have en kop kaffe og så skal vi se 1. afsnit af dette års grillfeber 😀

Velbekomme

 

Giv en anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

1 2 3 4 5

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.