Grill Amok.dk

Laks på den nemme måde

Godt Nytår
Jeg håber du er kommet godt ind i 2016.

Idag blev det en meget nem ret på grillen.
Det stormer temmelig meget her, så jeg valgte at hive min ene gaskuglegrill ind i vores garage/lade og lave mad derinde i dag.

En vildlakse side blev taget op af fryseren.Først skulle skindet af
12473576_1230683656945185_6846302767275985476_o 10580751_1230683746945176_8575985630913173505_o
Øverst sad der lidt ben, så jeg lagde snittet efter det.
12473576_1230683730278511_848699864926302999_o
Filetten blev delt i 4 stk
10636557_1230683743611843_8350587830176704323_o
omkring 1 december var jeg et smut i Sverige og havde blandt andet hevet sådan en “sås” med hjem.
Den kan man vist også købe i dk.
Selve sovsen blev hældt direkte oven på laksestykkerne.
Jeg smagte lidt på sovsen inden jeg hældte den på, og besluttede, at komme et par spsk ekstra citronsaft oven på sovsen.
12402173_1230683780278506_4300878644861739564_o
Derefter røg laks og sovs på grillen ved indirekte varme ca 160 grader i 25 minutter.
Fandt ud af formen ikke var helt tæt, men intet røg længere end du kan se.
12471730_1230683786945172_1070162998986152956_o
Laksen blev serveret med ris og lidt sauterede svampe, der var drysset med finthakket basilikum
10658702_1230688660278018_7904321701228464526_o

 

 

Kategori:

Giv en anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

1 2 3 4 5

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.