Grill Amok.dk

Kyllinglår på grillen

Jeg bliver mere og mere imponeret af de gode kryddeirub fra Ankerkraut.
De smager godt og kan bruges uden at man skal igang selv med at opfinde smage.
Og endnu bedre....de kan købes i DK

Igår skulle vi have kyllinglår.
Og da jeg elsker smag i mit kød blev de også krydret under skindet med dette krydderi
_DSC0440 _DSC0439
Derefter kom de på køl 1 times tid, så rubben rigtig kunne trænge ind i kødet
_DSC0441
Lagt på grillen ved indirekte varme ca 200 grader.
_DSC0442
De fik ca 40 minutter, og blev penslet med raps olie et par gange undervej.
Inde igen så de sådan ud.
De er vedt hver sin vej, så du kan se hvordan de så ud
_DSC0443
Igår blev de serveret med kartofler, tomat pesto og en spidskål/æblesalat
_DSC0444

Velbekomme

Giv en anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

1 2 3 4 5

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.