Grill Amok.dk

Kyllingbryst uden dikkedarer

En gang imellem gider jeg ikke at skulle bruge en masse tid på maden.
Det skal være nemt og næsten passe sig selv.
Sådan en dag har jeg idag.

Lige inden jeg tog en tur til København i sidste uge, lå der en masse snackpeber og små cherry tomater i grøntsagsskuffen.
Og jeg viste de ikke kunne holde sig til jeg kom hjem.
Jeg skar dem derfor snackpeberne i små stykker og smed dem i en gryde med lidt olie.
Efter 5 minutter med jævne omrøringer, kom jeg de små cherrytomater hele i gryden og gav det hele ca 3 minutter mere.
Krydrede det med div krydderier og kom det i 3 store bægre og smed det i fryseren.
Idag tog jeg den ene portion op og lagde som bund i et mindre fad
1-_DSC0203_7880
Inden jeg lagde det i havde jeg krydret et par kyllingbryster i 30 minutter i en god rub
1-_DSC0202_7879
Og de blev derefter lagt oven på
1-_DSC0204_7881
Kom fadet i grillen ved 200 grader INDIREKTE varme i ca 35 minutter.

Inde kogte jeg ris ( de bliver gule, hvis du kommer ½ tsk gurkemeje i vandet 😉 )
Og så kunne vi spise
1-_DSC0206_7883

Velbekomme

Giv en anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

1 2 3 4 5

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.