Grill Amok.dk

Kyllingbryst med fyld

Her er endnu en ide til at peppe et kylling bryst op.
Jeg brugte til 2 personer:
2 kylling bryst
1½ – 2 pakker bacon
3 portebello
½ glas sort oliven tapenade
2 tsk Hamburger gunpowder ( ankerkarut)
50 gram revet ost

Først snitter du brystet op så lang du kan komme uden at det ender i 2 dele.

  
Bank dem let ud med en kødhammer eller håndroden

Start med at skære portobelloerne i mundrette bidder ( kunne også være Karl Johan, eller andre kraftig smagende svampe )

Sauter dem ved høj varme på en pande til de har smidt væden og suget den op igen.
Tilsæt smør og lad det lige smelte, sluk blusset og rør i svampene et minuts tid til svampene har absorberet smøret.
Tag dem af blusset og lad dem køle ned
Imens placerer du skivet bacon på eks staniol eller witawrap og placer brysterne oven på

Dryst krydderiet over kyllingebrysterne med let hånd
 
Kom derefter svampene oven på.

Smør derefter tapenade oven på
 
Og til sidst lidt ost

Rul derefter brysterne sammen og placer dem i et grill egnet fad.

Sæt grillen til 180 grader og giv dem ca 45 minutter ved indirekte varme

Ser ver med hvad du ønsker
Her blev det en kålsalat, med æbler, gulerødder, mandler og granatæbler

Og ja osten var næsten sivet helt ud, men ellers : UMMMMMMM

Giv en anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

1 2 3 4 5

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.