Grill Amok.dk

Kyllingbryst grillet på himalaya saltsten

Jette Bjærge
Opskrift af
1 time
Forberedelse: 30 minutter til at få stenen varmet igennem | Tilberedelse: 30 minutter

Nu havde jeg jo taget himalaya saltstenen frem dagen før.
Så jeg valgte at vende stenen om og fortsætte med en ret grillet på stenen.
Og kylling er en utrolig taknemlig måde at variere smags mæssigt.

Så et par kyllingbryster fik lige en nænsom no name krydderiblanding over sig…der var også sukker i denne blanding.
1-_DSC0050_8480
Imens havde jeg tændt grillen på 220 grader og sat saltstenen på.
Jeg lod grillen køre i 30 minutter inden jeg lagde brysterne på.
Stenen var ikke helt varmet igennem, men det gik godt alligevel.
Først fik de 15 minutter på den ene side
1-_DSC0051_8481
Og derefter 15 minutter på den anden
1-_DSC0052_8482
Og så var de faktisk klar til servering
1-_DSC0053_8483
Jeg serverede lidt ris ( kogt med gurkemeje) og en radisse/purløg salat til
1-_DSC0054_8484
1-_DSC0055_8485
1-_DSC0056_8486
Mums det blev godt 😀

Velbekomme

Giv en anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

1 2 3 4 5

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.