Grill Amok.dk

Kulmule med masser af tang

Ja jeg er begyndt at gå Tang Amok.
Det hele startede med denne bog og et møde med forfatteren Heine Max Olesen.
_DSC0382
I weekenden til Dm i grill fandt jeg deres bod blandt alle de andre, og et besøg hos Meny i Rønde har også været inde over.
Så nu har jeg ialt indkøbt disse ingredienser i første omgang
_DSC0381 _DSC0380

Igår havde jeg lyst til fisk og nu skulle der forsøges med nogle af mine nyindkøbte tang ingredienser
Jeg havde taget nogle lækre kulmulefilet op af fryseren
_DSC0383
Og de blev serveret som pakker på tallerkenen.
Jeg bruger bagepapir til det.
Kom de stykker på hver af os skulle have, og så fik de følgende krydderier
_DSC0385 _DSC0388
_DSC0384 _DSC0389
_DSC0386 _DSC0390
Og lige lidt rød peberfrugt på toppen
_DSC0391
Pakket sammen og snørret med lidt kødsnor og så på grillen ved indirekte varme ca 180 grader i ca 15 minutter
_DSC0392 _DSC0393
_DSC0396 _DSC0400
Inde lavede jeg lidt tang pesto i stedet for sovs,
_DSC0394 _DSC0395
Nye kartofler fra haven blev mit “fyld foder” 🙂
og så kunne vi spise
_DSC0397
Tangpestoen blev et hit, og kommer snart på menuen igen 😛
_DSC0398
Lidt sommer salat
_DSC0399
og fisken i et større billede
_DSC0400

Mums et konge måltid

Velbekomme

Giv en anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

1 2 3 4 5

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.