Grill Amok.dk

Krondyr yderlår med pasta tilbehør

Efter et par turbulente dage, var det atter tid til at få tændt grillen.
Idag blev det en lille steg fra yderlåret på et krondyr.
Altså en steg skåret af køllen.
Den blev først pudset for sener og div hinder, og fik en god gang rub.
DSC_0330
Derefter fik den ca 5 timer i køleskabet.
Pt er det blevet “moderne” at komme flettet bacon om kød, så jeg valgte at flette bacon, istedet for blot at vikle det om kødet. ……. ikke at det ændrer på noget, men pænt ser det da ud 🙂
DSC_0331
I dag skulle der ryddes ud i grøntsags skuffen, så først kogte jeg en portion pasta al dente, og fandt lidt forårsløg, noget peberfrugt, og en bakke små cherry tomater og et par gulerødder i grøntsagsskuffen,
Generelt bruger jeg det der ligger, det kommer sig ikke så nøje, de fleste grøntsager går jo fint i spænd med hinanden, så vær ikke bange for at kaste dig ud at blande dem lidt.

Skær dine grøntsager ud i mundrette bider ( når jeg bruger gulerødder skræller jeg dem enten som lange tynde bånd, eller hakker dem i meget små stykker)
Derefter blander jeg de kogte pasta og grøntsagerne i en passende skål.
Og slutter af med en god sjat fløde og noget pastasauce ( om du laver din egen hjemmelavede pastasauce eller køber et færdigt glas, er helt op til dig selv 🙂 )
Så kommer jeg blandingen i et grill egnet fad
DSC_0359
Pakker staniol omkring fadet og sætter det i grillen på INDIREKTE varme ca 180 grader i 20 -30 minutter alt efter størrelsen.
Samtidig kom jeg kødet i grillen og lod det grille med ved 180 grader i ca 20 minutter, til det når en kerne temperatur på ca 60 grader, undgå at lade det ligge for længe ! …….for bliver kernetemperaturen for høj, bliver kødet nærmest lever agtigt i konsistensen.
DSC_0360
Når kødet bliver taget af lader jeg det gerne ligge under et klæde nogle minutter inden jeg skærer det ud.
DSC_0363
Og skulle pastablandingen blive færdig samtidig med kødet, ja så lader jeg bare staniolen blive på fadet til kødet er klar.
DSC_0364
Så kunne vi spise
DSC_0370
DSC_0366
DSC_0367

Velbekomme

Kategori:

Giv en anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

1 2 3 4 5

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.