Jeg havde taget endnu en pakke krondyr filet op af fryseren.
Da jeg fik pakket kødet ud erfarede jeg der i det ene stykke var rigtig mange hinder.
Så jeg besluttede at hakke kødet, så vi ikke skulle kæmpe med en træls oplevelse.
Og da det var hakket tænkte jeg hvorfor ikke prøve at lave noget jeg aldrig har prøvet, …at skabe krebinetter af vildtkød
Her er min nyopfundne opskrift
Kronvildt krebinetter 400 gram hakket kronvildt 125 gram bacon 3/4 tsk salt evt ønskede krydderier 1 lille fint revet løg 2 æg Rør først kød og bacon sejt med salt tilsæt derefter: -evt krydderier -revet løg og 1 æg Rør det sammen til det føles fast Rør derefter endnu 1 æg i, og rør endnu en gang meget grundigt, til det igen føles fast. Stil det på køl i minimum 30 minutterJeg viser herunder hvordan jeg fik lavet ensartede krebinetter med min kødpresser
Start med med at komme lidt mel i hullerne.
Du behøver ikke være bange for at komme for meget i…det falder bare af når de er ude af formen.
Kom derefter kød i og glat kødet ud med våd hånd
Drys lidt mel oven på
Pres sammen
Vend den ud på et skærebrædt og puder dem ekstra
Idag røg de på min plancha ved middelvarme
Blev vendt et par gange over ca 10 minutter
Serveret med flødestuvede champignon …i mangel på findesteder for kantareller, og kartoffelmos
Mums de blev gode
Velbekomme