Igår havde jeg en stor lyst til at spise krebinetter.
Men det skulle nu ikke være, som jeg plejer, at lave dem.
Nej. jeg havde lyst til, at smage en krebinet med svampeostefyld.
Først blev “farsen” lavet.
Til 2 skal du bruge 500 gram hakket svinekød.
Nogle bruger ½ kalvekød og ½ svinekød, men det er som du er til.
Lidt krydderurter blev hakket fint.
Igår var det 2 slags salvie, lidt karryurt, og lidt timian.
0g rørt i kødet sammen med en pæn bunke fint klippet purløg
“Farsen” blev sat i køleskabet et par timer.
Imens tog jeg en portion brune champignon.
Uden stok var der ca 130 gram i denne portion
De blev hakket og smidt på en knald varm pande
Så snart de havde smidt vandet, kom jeg ca 15 gram smør i panden, og fandt denne ost frem, og kom 1/3 af pakken i panden med svampe.
Rør i det hele tiden, og så snart osten er smeltet, rører du lige om et par gangemere, og så skal panden af blusset.
Lad det køle helt ned.
Nu hev jeg min stufz frem og placerede en god portion fars i bundet af den.
Pressede den sammen så det hakkede kød fordeler sig.
Kom så fyldet i, og atter et lag hakket kød henover, og slutteligt fik den et let pres, så fyldet kan holdes inde, og overfladen ser pæn ud.
Jeg glemte desværre at tage billeder af den proces, men det lover jeg at følge op på, næste gang jeg laver noget med min stufz.
Nu kom jeg krebinetterne på panden, og som du kan se, fylder de noget mere end en alm krebinet. (lyset drillede lidt, så jeg beklager den dårlige billedkvalitet)
Grilltragten vendes til direkte varme, og panden blev sat på ved mellem varme ca 230 -250 grader
Her fik de lov at simrestege, ca 12 -16 minutter( med låget på), mens jeg kogte spidskål, og lavede stuvningen.
Selvom fyldet ser lidt gråt i gråt ud, skal du ikke lade dig narre, det smager gude skønt
Velbekomme