En dag før Jul så jeg tilfældigvis en video film hvor man havde pakket kød inden i løgringe. Endelig havde jeg en fridag og så skulle de afprøves Resultatet kommer her:
Du skal bruge:
- Lidt salt
- lidt peber
- hakket persille
- 1 æg
- evt nogle gode krydderier
- 400-500 gram hakket kød
- løg …ikke for store
- masser af bacon..minimum 2 pakker
- ost gerne mini mozarella …hvis du vil have osten skal være flydende inden i
Start med at røre kødet med salt, peber, persille, æg, og evt krydderier
Jeg brugte en pakke vildtkød, men du kan bruge alle typer hakket kød til denne ret
1½ spsk af dette krydderi
Rør det let sammen….kødet må ikke blive sejt af saltet
Lad kødet hvile mens du gør løgene klar
Ca denne størrelse skal løgene have:
Snit top og bund af og pil løgene
Lav et snit ind til midten sådan her
Lirk derefter lagene af( hav ekstra løg i reserve hvis de første knækker
Beklager billeder er lidt sløret…sådan gør du
Beregn ca 12 løgringe til 400 gram kød
Når du har nok ringe, tager du kødet ud af køleskabet igen
Og ligger små klumper på en skærebrædt
Kom ost inden i ( jeg brugte feta da jeg kun havde dette hjemme )
Rul kødet omkring osten
Og kom det inden i løgringene
pak dem derefter med bacon
Stik en pind i hver …stik dem ind i noget af løgringen
Kom dem på grillen ved 180 -200 grader indirekte varme i ca 30 minutter.
Brug gerne et fad med huller i, så de ikke “sopper” i bacon fedt.
Server dem med en god BBQ sauce og pommes frites …og en god salat på siden
Mine var lavet med feta så osten var fast
Velbekomme