
Ja kartofler er jo ikke lige det mest spændende i øjeblikket, derfor blev jeg glad da jeg tilfældig så tv i går, her kom James Oliver med dette forslag
4 personer
1- 1½ kg kartofler
4 store rødløg
½ flaske rød basalmico (0, 25 l)
50 gram smør
en god sjat af din ynglings olivenolie
4 laurbærblade
en god spsk tørret rosmarin eller 4 friske kviste, der afribbes
salt og peber.
Skræl kartoflerne og skær dem ud i grove klodser.
Giv kartoflerne 5 minutters opkog.
Stil stegefadet i grillen eller ovn på 200 grader.
Mens grill og fad bliver varmt skæres rødløg i grove stykker.
Når grillen er blevet varm og fadet lige så kommer du smør og olie på fadet sammen med laurbærblade og rosmarin.
Lad det stå et øjeblik og kom så de forkogte kartofler og løg i fadet.
Bland det godt.
Kom nu ½ flaske balsamico ( ja du læste rigtig) oven i blandingen.
Giv kartoflerne en lille time ved 200 grader.
Det kan bruges som tilbehør til et hav af retter.







