Grill Amok.dk

Kartoffel og rodfrugtmos rester.

DSC_0609.JPG-for-web-large

Har du en pæn portion kartoffelmos, eller rodfrugtmos til overs, efter gårsdagens middag, kan du trylle den om, til et herligt tilbehør, næste dag.

Kom mosen i en skål, og tilsæt 1 æg lidt rasp og eks en masse karry.

kom gerne lidt yderligere finthakket grøntsag i mosen.
DSC_0592.JPG-for-web-normal-1335687973

Her blev det ½ bundt asparges, men det kunne også have været, tomater, peberfrugt, ramsløg osv eller revet ost.

Kom det i portionsforme

DSC_0593.JPG-for-web-normal-1335688124 DSC_0594.JPG-for-web-normal-1335688155
Kom det på grillen ved indirekte varme ved 180 grader i cirka 45 minutter.
DSC_0600.JPG-for-web-large-1335688238Her blev de serveret sammen med lidt kyllingspid
DSC_0606.JPG-for-web-largeVelbekomme

Giv en anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

1 2 3 4 5

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.