Grill Amok.dk

Kalve spareribs på Traeger Pro 22

En ting jeg aldrig har prøvet før nu er kalve spareribs.
Men det blev der lavet om på i søndags.

Jeg havde bestilt en del forskelligt hjem fra Steak-out.dk

Heriblandt sådan en pakke med kalve ben

Der var 2 stykker i pakken.
Så det passer til 2 personer.

Først skulle de have fjernet hinderne på bagsiden.
Den første ( yderste) var nem nok.

Men den inderste måtte lige skæres fri ved hvert ben, men så svært er det nu heller ikke 🙂

De blev derefter rubbet og lagt på køl i 48 timer….mindre kan også gøre det, men helst 24 timer så krydderierne kan trænge ordentlig ind i kødet.

Herefter blev de behandlet som jeg altid laver almindelige alm spareribs
3 timer med røg ved 107 grader indirekte varme

Derefter pakket i staniol med smør og BBQ sauce i 2 timer ved samme grader

Og til sidst pensling med jævne mellerum af mere BBQ sauce, i ca 50 minutter.
Så var de klar

Prøv dem de smager så englene synger

Velbekomme

Kategori:

Giv en anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

1 2 3 4 5

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.