En ting jeg aldrig har prøvet før nu er kalve spareribs.
Men det blev der lavet om på i søndags.
Jeg havde bestilt en del forskelligt hjem fra Steak-out.dk
Heriblandt sådan en pakke med kalve ben
Der var 2 stykker i pakken.
Så det passer til 2 personer.
Først skulle de have fjernet hinderne på bagsiden.
Den første ( yderste) var nem nok.
Men den inderste måtte lige skæres fri ved hvert ben, men så svært er det nu heller ikke 🙂
De blev derefter rubbet og lagt på køl i 48 timer….mindre kan også gøre det, men helst 24 timer så krydderierne kan trænge ordentlig ind i kødet.
Herefter blev de behandlet som jeg altid laver almindelige alm spareribs
3 timer med røg ved 107 grader indirekte varme
Derefter pakket i staniol med smør og BBQ sauce i 2 timer ved samme grader
Og til sidst pensling med jævne mellerum af mere BBQ sauce, i ca 50 minutter.
Så var de klar
Prøv dem de smager så englene synger