Da vi kun er 2 i hustanden blev den ene halvdel af et kalkunbryst igår hakket til kalkunfrikadeller og resten blev rubbet i denne tørmarinade
Så blev den pakket i vitawrap og sat i køleskabet til i eftermiddags.
Nu blev kamadoen tændt, og da den lå på 160- 165 grader kom jeg først en stor håndfuld våde chabernet chips på kullene, og en stor drypbakke med ½ l påske bryg af et mærke vi ikke var heeelt vilde med , men som inddampet i kalkunen var det ikke værst
Nu fik stegen lov til at hygge sig til den havde nået 75 grader
Derefter blev fik stegen lov til at hvile i et kvarter.
Imens skulle vores første “rigtige” wokpande prøves af
Asconaen blev tændt og wokpanden kom på.
En portion thaiwok grønt fra Metro kom på panden
Og da de var færdige kom jeg denne færdige sauce i
lidt rabarber sirup på kalkunkødet mums
Det hele havde en dejligt hot og spicy smag, uden at være hverken for meget eller for lidt.