Ja lidt af en overskrift.
Men jeg sparker liv i hjemmesiden/bloggen igen ved at komme med et lille indlæg om grønkål.
I efteråret var jeg på foodmesse i Ridehuset i Århus.
Jeg har skrevet om min tur her: Mit autentiske Danmark
Jeg gjorde holdt ved en bod med kål, altså den frosne slags man køber i supermarkederne.
Denne udgave af grøntkål, kan man købe i Aldi.
Jeg smagte en bid af en pandekage, og det smagte rigtig godt.
Desuden blev jeg udstyret med 3 forskellige hæfter med opskrifter på både grønkål og hvidkål.
Tiden har ikke været til at afprøve nogle af de opskrifter, men idag var der.
Så pandekage dejen skulle afprøves.
Og opskriften havde jeg jo fået udleveret på foodmessen, så den har jeg valgt at skanne ind her på hjemmesiden.
For de bliver faktisk rigtig gode.
Jeg har dog en enkelt note, et par skefulde dej passer ca med 1,2 dl dej.
Klik på billedet og opskriften bliver læsebar.
Jeg valgte at lave lidt kalvekød i tern som fyld.
I Rema1000 fandt jeg denne pose til en 10 kr.
350 gram kalvekød i tern blev brunet af, i en gryde, og derefter kom jeg ½ pose af denne blanding i.
Det fik lov at simre sammen med
– 2 dl pizza sauce,
– 1 dl mælk
– div krydderier
I 25-30 minutter
Og lagt på pandekagerne.
og rullet sammen
Det kan varmt anbefales.
Hej
Jeg har lige set din blog… da jeg ledte efter KÅL ER COOL.
Jeg er glad for, at du kunne lide pandekagerne. Til vegetarer er der nu også en god opskrift på grønkålsbøf, som findes på vores hjemmeside.
Sønderjydsk Kåls produkter kan kun købes i de danske kæder…