Grill Amok.dk

Honning ristet skorzonerrødder

bagtrod.JPG-for-web-normal

 

Til 4 personer

koldt vand
½ dl eddike
500 g skorzonerrødder
2 gulerødder
1 spsk. olivenolie
1 spsk. honning
1 spsk. hvidvinseddike
salt/peber

Fyld en skål med koldt vand og eddike.
Skræl skorzonerrødderne og læg dem med det samme i eddikevandet – ellers bliver de lynhurtigt brune.

skor1.jpg-for-web-normal skor2.jpg-for-web-normal
Skær gulerødder og skorzonerrødder i strimler og læg skorzonerødderne tilbage i eddikevandet. Jeg bruger kartoffelskræller kniven til at strimle skorzonerrødder og gulerødder med
skor3.jpg-for-web-normal skor4.jpg-for-web-normal
Nu tages de op af skålene og afdrypper hurtigt og kommes i en skål og 1 spsk god oliven olie og en spsk honning( helst en flydende) blandes i
skor5.jpg-for-web-normalKom dem på en varm pande og steg ved middelvarme i 5 minutter.
Så tilsættes 1 spsk god hvidvins eddike og salt og peber og retten simrer videre i et minut
skor6.jpg-for-web-normal bagtrod.JPG-for-web-normal
Her serveret som tilbehør til oksefilet bøf og spelt
skor7.jpg-for-web-normalHar du ikke prøvet skorzonerrødder så prøv det.
Det smager super lækkert.

Velbekomme

 

Giv en anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

1 2 3 4 5

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.