Til 4 personer
koldt vand
½ dl eddike
500 g skorzonerrødder
2 gulerødder
1 spsk. olivenolie
1 spsk. honning
1 spsk. hvidvinseddike
salt/peber
Fyld en skål med koldt vand og eddike.
Skræl skorzonerrødderne og læg dem med det samme i eddikevandet – ellers bliver de lynhurtigt brune.
Skær gulerødder og skorzonerrødder i strimler og læg skorzonerødderne tilbage i eddikevandet. Jeg bruger kartoffelskræller kniven til at strimle skorzonerrødder og gulerødder med
Nu tages de op af skålene og afdrypper hurtigt og kommes i en skål og 1 spsk god oliven olie og en spsk honning( helst en flydende) blandes i
Kom dem på en varm pande og steg ved middelvarme i 5 minutter.
Så tilsættes 1 spsk god hvidvins eddike og salt og peber og retten simrer videre i et minut
Her serveret som tilbehør til oksefilet bøf og spelt
Har du ikke prøvet skorzonerrødder så prøv det.
Det smager super lækkert.
Velbekomme