Grill Amok.dk

Hokkaido suppe

PICT2596.JPGHokkaido er en græskar art, der oprindelig stammer fra en japansk ø med dette navn.
Den kan i dag også dyrkes i Danmark, og smager pragtfuldt i suppe. 

3787_hokkaido_360_1

Til denne suppe skal du bruge: 

1 Hokkaido græskar
2 løg
3 fed hvidløg
4 spsk. olivenolie
1 l vand/ grøntsags bouillon
½ tsk. koriander
citronsaft
salt 


Start med at skære hokkaidoen midt over, men skallen er meget hård, så brug en skarp kniv og pas godt på. 

PICT2565.JPG

Nu fjernes indmaden med en ske:
PICT2570.JPG
Del den i 4 og skær skallen af på denne måde. Vend den om og skær resten af skrællen af…… stadig med emnet væk fra dig.
PICT2589.JPG PICT2590.JPG

Skær kødet i klodser:

PICT2591.JPG

Så tager du 2 løg og snitter i tern
hak hvidløgene fint, og stil dem til side
Kom en stor gryde på komfuret, og fyld 4 spsk olivenolie i gryden.
Når gryden er varm, kommes løg og hokkadio stykkerne i gryden, og blancheres, så løgene er klare, men ikke har fået farve:
PICT2592.JPG

Så tilsættes de hakkede hvidløg
½ tsk koriander
1 liter vand/ grøntsagsbouillon
PICT2593.JPG

Lad det simre i 20 minutter under låg.
Nu blendes suppen og sies, inden den igen kommer i gryden. 
Giv den et let opkog og smag suppen til med salt og citron

Som tilbehør kan bruges croutoner – og bacon eller bare et stykke godt brød
PICT2596.JPG

Velbekomme

Kategori:

Giv en anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

1 2 3 4 5

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.