Grill Amok.dk

Hindbær likør

DSC_0510.JPG-for-web-normal

I år vil jeg prøve at lave hindbær likør på en anden måde end jeg plejer.

500 gram hindbær
4 dl armagnac xo
375 gram sukker
Hindbærene plukkes og sørg for at hive evt blomst af, mens du plukker.
Kom den direkte i en krukke og hæld sukker og spiritus over bærene.

DSC_0512.JPG-for-web-normalRyst dem godt og sæt dem et mørk og ikke for varmt sted.
DSC_0513.JPG-for-web-normal

Ryst dem en gang om dagen i de næste 4 uger.
Så skal de sies, og kommes på flasker med skruelåg, eller patentpropper.
De andre år har jeg brugt vodka
Men i år har jeg brugt armagnac i stedet.
DSC_0511.JPG-for-web-normalDenne udgave har lagret 6 år på egefade, så mon ikke det bliver en super ekstra god hindbær likør der bliver ud af det.

Efterskrift. Den likør blev super lækker i smagen, og holdt kun frem til lige før Jul, så var den drukket

 Skål

Giv en anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

1 2 3 4 5

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.