Grill Amok.dk

Hakket kød i ruller med ost og bacon

Du kender jo efterhånden alle de der ruller af hakket kød med ost eller andet inden i.
Jeg har idag lavet en enkelt persons udgave af dem.
Min udgave er baseret på 2 personer.
Så suppler mængderne op i forhold til antal personer.
Du kan bruge al slags hakket kød til disse ruller.
(Sikre dig dog dit hakkede kød ikke er for “løs i det”, eks hakker du selv et kyllingbryst, så brug helst ikke kød fra kød der er tilsat neutral marinade, som de kalder det. Hvis, du alligevel står med en løs fars, så tilsæt lidt rasp. Men spar på det, så det ikke ødelægger smag, og konsistens.)

Til 2 personer
350 gram hakket kød….her var det svinekød
ca 1 tsk salt, se i teksten ved billedet.
1 tsk karry
basilikum blade
ostestykker,
1 pakke bacon.

Jeg havde egentlig regnet med, at jeg ville lave 2 ruller til hver, men opdagede, for sent, at det rakte det optøede bacon ikke til.
Så kødet blev delt i 2 stykker i stedet.

Jeg har skrevet om fremgangsmåden til rullerne ved billederne.

Derefter ligges de på en rist og ud på grillen ved INDIREKTE varme ca 200 grader, i ca 25 -30 minutter.

Jeg lavede kartoffel og lidt salat til.
Søren valgte, at bruge lidt BBQ sauce, til at dyppe kartoflerne og kødet i.

Fremgangsmåde
Start med at komme ca ½-1 tsk salt i det hakkede kød.
Jeg valgte denne salt blanding, og da der er noget mindre salt i disse blandings salte, brugte jeg 1 tsk med lille top.
12628368_1243473855666165_8241045082486150545_o
Først rører jeg kødet sejt med saltet.
Derefter tilsættes karry.
Og har du lyst til at eksperimentere med krydderier i dit kød, så er det her du kan eksperimentere.
Gå dog uden om eks rubs, og andre krydderier der indeholder sukkerarter.
Det giver oiftes et branket udtryk når det tages af grillen.
Når krydderiet/erne er rørt helt ind i kødet, lader jeg det hvile 30 minutter i køleskabet.
12622182_1243473932332824_1223417475481251774_o
Kødet ligges mellem 2 stk husholdningsfilm.
Og rulles fladt ud uden at blive for tynd.
10636612_1243474015666149_8309620949853136888_o
Derefter kom jeg basilikum blade på kødet, og ost. Derefter evt nye basilikum blade.
12594022_1243474088999475_5854019425175904497_o 12525693_1243474092332808_2493716080060755361_o 12496456_1243474362332781_6688520464573137413_o
Rul kødet sammen mens du får plastet til at hjælpe dig
12622440_1243474215666129_8296215081132618259_o 10644192_1243474258999458_1768933021406343882_o
Rul bacon omkring
12593500_1243474332332784_8448980089516933565_o
På en rist så de kan bæres lige ind i køkkenet.
Giv dem ca 25 – 30 minutter ved INDIREKTE varme ved 200- 230 grader

12615613_1243474485666102_5926396111528422244_o 12496185_1243477198999164_4811811499354445725_o
Jeg testede disse kartoffel vipper i min actifry.
Deres form/ ide skulle lige lures af
De ser sådan ud inde i posen.
Kartoflerne skuffede lidt, vi syntes de manglede noget i smagen, men det kan der jo laves om på
12628598_1243474515666099_4449653971435886064_o 12593969_1243474568999427_8154265722130448675_o
Dagens ret
Kødrulle med kartoffel
12465955_1243474648999419_4132956466542484410_o
Når du skærer den ud.
12605448_1243473835666167_6920767305545047874_o

Velbekomme

Giv en anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

1 2 3 4 5

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.