Grill Amok.dk

Hachis en køkkenret

Jette Bjærge
Opskrift af
| Portioner: til 2 personer

Nogle gange bliver der jo lidt godt kød over efter en god middag.
Mange gange bliver de så brugt som pålæg i dagene efter, eller brugt i biksemad.
Men ind i mellem laver jeg det om til denne ret.

Du skal bruge
200 -250 gram kogt eller stegt okse, kalve eller svinekød.
1 mellem str løg
2 spsk olie eller smør til at stege det i
1½ spsk hvedemel
2,5 dl okse eller grøntsags boullion
2 tsk spsk worchestersauce
salt og peber
ca 1 tsk karry
2 smilende æg

Serveres med små kartofler og asier eller syltede agurker

Kom kødet igennem en kødhakker eller skær det i små tern
hak løget fint
Brun olie eller smør i en gryde og svits løget.
tilsæt kødet og lad det svitse med, til det begynder at få farve
Drys melet ud over og rør det til al melet er opsuget i massen.
Tilsæt bouillonen lidt efter lidt og rør godt rundt i gryden så ikke noget brænder fast
Skru ned for varmen og lad retten simre i ca 10 minutter.
Imens koger du æggene smilende ( tager ca 7-8 minutter)
Smag til med salt, peber, worchestersauce og karry, start med ½ tsk karry og smag dig frem.
Del de smilende æg og læg dem oven i retten.
Server kartofler og asier eller syltede asier til

Velbekomme

Giv en anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

1 2 3 4 5

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.