Grill Amok.dk

Grill koteletter med grillet rødløg og ris

Jeg havde taget en pakke for marinerede koteletter op af fryseren.
Og da Søren igen, igen skal møde i aftenvagt var det nemt lige at lave det til os.
_DSC0184
_DSC0191
Men der skulle jo også lidt tilbehør til og efter at have goglet lidt fandt jeg en opskrift på grillet rødløg, som lige skulle testes.
Jeg kunne med det samme se at den anbefalede grilltid ikke ville holde, så jeg har modificeret opskriften.
Du skal bruge 1 rødløg pr person

til 4 personer

2 spsk god balsamico
1 spsk honning
1 spsk olie
salt og peber
_DSC0186
pisk ingredienserne sammen og kom lidt salt og peber i.
Pil løgene og undgå at skære for meget af i bunden.
Del hvert løg i 2.
_DSC0185
Dyp dem i marinaden.
Og kom dem derefter i en grillegnet bakke, med snitfladen nedaf.
Hæld resten af marinaden over dem.
_DSC0187
Kom dem på grillen ved 200 grader indirekte varme og lad dem hygge sig i 45-50 minutter.
_DSC0188
da løgene manglede knap 10 minutter kom jeg koteletterne på grillen…også indirekte varme 200 grader
_DSC0192
Vendte dem et par gange undervejs
Inde havde jeg kogt ris
og lavet en let salat af
-iceberg
-2 avokado
-1 rest peberfrugt
– 2 friske tomater fra drivhuset
_DSC0190
Her er min tallerken
_DSC0193
Da jeg anrettede tallerkenerne hælde jeg rest marinaden fra løggene over vores salat
_DSC0195
_DSC0194
_DSC0196
Mums det smagte godt.

Velbekomme

Giv en anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

1 2 3 4 5

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.