Grill Amok.dk

Grill Amok tester turbo starter og laver lidt grillmad

Jeg blev for et par uger siden kontaktet af  turbostarter.dk om jeg ville teste deres turbostarter.

Selvfølgelig ville jeg da gerne det.
Hvem kender ikke det med at være komme for sent igang med at tænde briketter op 🙂
Få dage efter kom den her til matriklen.
Men jeg har været ret optaget de seneste uger, så først igår fik jeg tid til at teste den.
Og her er mine erfaringer

Jeg startede med at dumme mig 🙂
Jeg har en anden starter, der kører via strøm.
Så jeg satte stikket i og tændte for strømmen.
Trykkede på knappen……og der skete ikke en dyt…..
Dvs den blinkede med jævne mellemrum……………
EEEEH der var ikke andet for end, at gå på nettet, som der stod på en label inde på toppladen, og få lidt oplysninger.
1-_DSC0191_8756
Efter at have set lidt på Turbos hjemmeside fandt jeg ud af hvad jeg havde gjort forkert….. 😉
Den kører på batteri, så når den er opladet, kan den bruges 3 gange inden den igen skal lades op.
Jeg kom 3 burners på pladen tændte dem og satte mit rør med 40 HB på, og tændte på knappen
1-_DSC0130_8697 1-_DSC0162_8727 1-_DSC0163_8728
Da den stoppede så briketterne sådan ud
1-_DSC0164_8729
Så et par minutter senere var de helt klar.

Havde jeg brugt 5 pakker som der bliver vist på videofilmen havde mine HB nok været helt klar og mere til.
Men man skal jo lige prøve det af selv,  ikke …. 🙂

Plusser ved denne turbostarter:

-Man kan bruge den langt fra en strømkilde.
– den kan bruges flere gange før den skal have ny strøm
– hvis man har sin grillplads langt fra strømkilde.
– når man er på camping og strømmen ofte skal bruges til andre ting.
– på en rasteplads
– på stranden
– osv

Minusser ved denne turbostarter:

Man skal sikre sig at selve grill starteren har mål, som webers grillstarter, så man skal lige tjekke sit rørs størrelse,  inden man fylder det med briketter.

Så alt i alt er det en genial måde at få hurtig gang i sine briketter …………..vi kender jo alle det med at skulle skynde sig 🙂
Sådan ser denne fætter ud efter 1. brug
Den røde knap er den man lige trykker ind et kort øjeblik for at starte blæseren
1-_DSC0189_8754
Og her er blæserens udgang
1-_DSC0190_8755

 

Ja nu var briketterne jo klar og jeg lavede en omgang moussaka, opskriften finder du her

Jeg valgte at ligge brikkerne over hele grillen og begyndte at grille aubergine stykkerne
1-_DSC0165_8730
Men enkelte stykker havde jeg vist skåret for tyndt
1-_DSC0168_8733
Men det gik nu op alligevel
Nu var jeg jo ude og skulle vende de aubergine stykker, så jeg brugte for 1. gang side blusset på min bonfire grill til at lave fyldet til moussakaen.
1-_DSC0167_8732
Her er et tip til dig, der opdager du skal bruge indirekte varme midt i grill processen hvor du har briketter over hele fladen.
Læg en foliebakke omvendt på grillen så den dækker dit fad og stil fadet oven på det
1-_DSC0169_8734
Og da retten var færdig så den sådan ud
1-_DSC0170_8735
1-_DSC0171_8736

Velbekomme

Giv en anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

1 2 3 4 5

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.