Jeg blev for et par uger siden kontaktet af turbostarter.dk om jeg ville teste deres turbostarter.
Selvfølgelig ville jeg da gerne det.
Hvem kender ikke det med at være komme for sent igang med at tænde briketter op 🙂
Få dage efter kom den her til matriklen.
Men jeg har været ret optaget de seneste uger, så først igår fik jeg tid til at teste den.
Og her er mine erfaringer
Jeg startede med at dumme mig 🙂
Jeg har en anden starter, der kører via strøm.
Så jeg satte stikket i og tændte for strømmen.
Trykkede på knappen……og der skete ikke en dyt…..
Dvs den blinkede med jævne mellemrum……………
EEEEH der var ikke andet for end, at gå på nettet, som der stod på en label inde på toppladen, og få lidt oplysninger.
Efter at have set lidt på Turbos hjemmeside fandt jeg ud af hvad jeg havde gjort forkert….. 😉
Den kører på batteri, så når den er opladet, kan den bruges 3 gange inden den igen skal lades op.
Jeg kom 3 burners på pladen tændte dem og satte mit rør med 40 HB på, og tændte på knappen
Da den stoppede så briketterne sådan ud
Så et par minutter senere var de helt klar.
Havde jeg brugt 5 pakker som der bliver vist på videofilmen havde mine HB nok været helt klar og mere til.
Men man skal jo lige prøve det af selv, ikke …. 🙂
Plusser ved denne turbostarter:
-Man kan bruge den langt fra en strømkilde.
– den kan bruges flere gange før den skal have ny strøm
– hvis man har sin grillplads langt fra strømkilde.
– når man er på camping og strømmen ofte skal bruges til andre ting.
– på en rasteplads
– på stranden
– osv
Minusser ved denne turbostarter:
Man skal sikre sig at selve grill starteren har mål, som webers grillstarter, så man skal lige tjekke sit rørs størrelse, inden man fylder det med briketter.
Så alt i alt er det en genial måde at få hurtig gang i sine briketter …………..vi kender jo alle det med at skulle skynde sig 🙂
Sådan ser denne fætter ud efter 1. brug
Den røde knap er den man lige trykker ind et kort øjeblik for at starte blæseren
Og her er blæserens udgang
Ja nu var briketterne jo klar og jeg lavede en omgang moussaka, opskriften finder du her
Jeg valgte at ligge brikkerne over hele grillen og begyndte at grille aubergine stykkerne
Men enkelte stykker havde jeg vist skåret for tyndt
Men det gik nu op alligevel
Nu var jeg jo ude og skulle vende de aubergine stykker, så jeg brugte for 1. gang side blusset på min bonfire grill til at lave fyldet til moussakaen.
Her er et tip til dig, der opdager du skal bruge indirekte varme midt i grill processen hvor du har briketter over hele fladen.
Læg en foliebakke omvendt på grillen så den dækker dit fad og stil fadet oven på det
Og da retten var færdig så den sådan ud