Grill Amok.dk

Gratineret pasta med Skinkeschnitzler

 

Der er en ting min mand ikke kan få nok af, og det er pasta 

Denne ret er lavet af hvad jeg lige havde hjemme
DSC_0879.JPG-for-web-normal-1318835806

Til 2 personer:

– ½ pakke makaroni
– 1 hjerteblad salat ( man kan bruge næsten alle slags salat eller bladbede)
– 1 stort løg
– 2 fed hvidløg
– en pæn portion små tomater, Jeg brugte en blanding af cherrytomater og små blomme tomater.
– ca 60 gram ost……….egentlig ville jeg have brugt gouda, men der var ikke noget i køleskabet -så det blev nogle skiver mellemlagret ost i stedet.
– frisk parmesan
– olivenolie
– 1 kvist frisk rosmarin ( hvor nålene bliver nippet af)
– 1 bundt friske timian kviste.( hvor bladene bliver rippet af)
– lidt smør skåret i små tern
– skinke schnitzler.

Jeg startede med at ligge skinkeschnitzlerne i en færdig marinade blanding ( Santamaria Allround )

DSC_0881.JPG-for-web-normal-1318835899

Løg og hvidløg hakkes fint
Tomaterne skæres i halve.
Salaten skylles, tørres let og hakkes groft
Osten rives groft eller skæres i små tern.

Pastaen/makaronien koges al dente og og vandet hældes fra, så de kan dryppe af.

Imens pasta/ makaroni koger blev  Asconaen tændt og tragten vendt til direkte grillning.

Kom olie på panden.
Løg og hvidløg svitses klare

DSC_0882.JPG-for-web-normal-1318836019 DSC_0884.JPG-for-web-normal
Så tilføjes salaten:
DSC_0885.JPG-for-web-normal-1318836115Og når de er faldet lidt sammen tilføjes de ½ tomater
DSC_0886.JPG-for-web-normal-1318836164

og de af ribbede rosmarin og timian tilføjes, samt salt og peber.
Rør det i gennem et par gange, og tag det så af varmen.
Nu vendes tragten til indirekte varme og grillen stilles til 200 grader.
Mens grillen bliver klar kommes pasta/ makaroni i panden og der røres rundt
DSC_0887.JPG-for-web-normalOsten tilsættes og der røres en sidste gang
DSC_0888.JPG-for-web-normal DSC_0889.JPG-for-web-normal
Et ovnfast fad smøres og pasta/makaroni blandingen fordeles i fadet
DSC_0890.JPG-for-web-normal DSC_0892.JPG-for-web-normal
Så skal der parmesan på……..lige til man skammer sig  og 25 gram smør i tern oven på.
DSC_0893.JPG-for-web-normal DSC_0897.JPG-for-web-normal
Stilles på grillen ved 200 grader på indirekte varme i 20 minutter
DSC_0900.JPG-for-web-normal DSC_0906.JPG-for-web-normal
Mens det kølede lidt ned blev tragten igen vendt til direkte grillning, og de marinerede schnitzler blev lagt på, så snart grillen var på 250 grader
DSC_0902.JPG-for-web-normal-1318837084

og fik ca 1½ minut på hver side.

og så sådan ud da en af dem landede på min tallerken:
DSC_0907.JPG-for-web-normal DSC_0909.JPG-for-web-normal
Lidt hjemmelavet agurkesalat blev der også plads til
DSC_0910.JPG-for-web-normal DSC_0912.JPG-for-web-normal

Det smager rigtig lækkert og er hverken for tør eller “sjappet” 

Dejligt tilbehør der kan bruges både til fisk, svin og kylling.

Velbekomme

 

Giv en anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

1 2 3 4 5

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.